banner ad

Po Novém roce

06.01.2013 | Autor:

Skončily nám vánoce. Pokud jste na tom jako já, musíte si za zahanbením přiznat, že jste se opět neudrželi co se týče jídla a pití a je to trochu poznat na hmotnosti a břiše. Nedělal bych z toho vědu. Trochu odpočinku a relaxace si určitě, tak jako já,  po celoročním úsilí zasloužíte. Místo výčitek svědomí je na Nový rok je třeba vyhodnotit rok předchozí a podívat se směle na další výzvy, které na nás čekají.

Ze sportovního hlediska musím minulý rok vyhodnotit jako jednoznačně úspěšný. Úspěšně jsem absolvoval největší sportovní výzvu svého života, Norsemana, a stanul na vrcholu Mr. Gaustatoppen. Navíc se celkem povedl i Bob Cup, takže tréninková dřina nevešla vniveč. Možná, že si řeknete, že pouhé dvě akce za sezónu je málo, ale já se raději zaměřuji na jednu velkou událost, než na několik menších.

Po uvážení jsem se rozhodl jako primární akci tento rok usilovat o účast a samozřejmě úspěšné absolvování jedné z nejtěžších sportovních akcí na planetě, 255km ultramaratonu Spartathlon, kdy se běžci musí během 36 hodin prokousat z aténské Akropole do Sparty. Vzhledem k tomu, že s největší pravděpodobností strávím celé léto s rodinkou v Japonsku, odpadá (aspoň pro letošek) francouzský Embrunman. Místo toho si pro uspokojení svých triatlonových choutek dám v červnu před odletem Moraviamana. Možná by se dalo uvažovat i o Ironman Kyushu, ale kolo do Japonska nedostanu a půjčení tam asi bude trochu obtížné. Pokud se potvrdí moje účast na Spartathlonu, který se koná na konci září, budu muset letos vynechat i Bobr Cup, protože během pouhých 10 dnů se nedám na Bobra dohromady.

Chuť do tréninku stále je – již od Nového roku jsem opět v plné akci a potím krev v posilovně, venku při běhu, v kanceláři na válcích se svojí silničkou a v bazénu. Snad vydrží zdraví a na začátku října budu moci na hlavní stranu tohoto webu umístit další odkaz na report z úspěšné účasti na velké události.

Sledujte mne i nadále na mé cestě na těchto webových stránkách.

Všem moc díky za podporu a přeji vám zdraví a vše dobré v novém roce.

Kategorie článku: Blog

Nelze přidávat komentáře.