banner ad

Ukončení japonské mise a závěr přípravy na Spartathlon

12.09.2013 | Autor:

Po 2,5 měsících pobytu v zemi Vycházejícího Slunce jsem se spolu s rodinou 28. 8. vrátil zpět domů. Celkově lze tento pracovně-tréninkový kemp hodnotit velice příznivě. Kromě počasí, které zcela určitě svojí extrémností (teplota a vlhkost) překonalo podmínky v Řecku, se mi podařilo dosáhnout relativně dobrých objemů a i ultramaraton, jehož popis je zde, dopadl velice dobře.

Po dalších necelých dvou týdnech tréninku v Česku nyní nadešla fáze ladění formy a odpočinku. Dnes jsem skončil s posilovnou, kterou během zbývajícího času do Spartathlonu nahradím lehčím plaváním. Možná připojím také lehčí jízdu na bike trenažéru tak, aby tělo nezlenivělo.

Další důležitou součástí přípravy je rovněž ladění potravinových prostředků, které mi na míru sestavil můj sponzor, kterému patří velký dík za veškerou podporu.

Zbývá posledních 14 dnů. Jsem plný očekávání, ale rovněž přichází zdravý respekt. Vše je snad připraveno, takže nezbývá než doufat, že v příštím postu už bude moje fotografie u sochy krále Leonidase ve Spartě.

Pokud budete mít zájem, můžete sledovat on-line textový přenos na adrese http://spartathlon.gr/participants.html.

Kategorie článku: Blog, Firstpage, SportArticle

Nelze přidávat komentáře.