banner ad

Údolí Sannomiya Kyou

14.08.2014 | Autor: | Přidat komentář

Po delším období bez volného dne bez tréninku jsem se rozhodl udělat si dnes odpočinkový den, v jehož rámci jsem se po vlastní ose vydal k jedné z mála místních atrakcí, kterou je údolí divoké řeky, Sannomiya Kyou. Vzhledem k tomu, že tento výlet vydá na cca 11 km, není nic moc co psát, takže spíše nabízím fotografie. Bohužel se pravděpodobně jedná již o poslední cestu mimo běžné tréninkové trasy, protože na víc už asi nezbude čas.

Do tohoto údolí jsem se vydal podruhé, když poprvé to bylo před více než 5 lety. Tentokrát to bylo pěškobusem (spíše tedy běhobusem), a protože mi cesta už vypadla z paměti, posloužily pro tento účel dobře moje hodinky Garmin, které mne dovedly až k cíli.

Počasí dneska nebylo nic moc, ale aspoň nepršelo. Teď, když po době dávám dohromady tento článek, se právě hustě rozpršelo, takže nakonec mi to vyšlo celkem dobře.

Dnes (tedy spíše už včera) začíná v Japonsku svátek o-bon, tedy něco jako svátek všech svatých. Všichni jezdí na hřbitovy a města jsou celkem vylidněná.

Zde je pár dnešních fotografií, opět z mobilu, takže kvalitativně nic moc…

Kategorie článku: Blog, Firstpage, SportArticle, TravelArticle