banner ad

Zhodnocení roku 2021 a plány do nového

09.01.2022 | Autor: | 4 komentářů

Rok 2021 se bohužel nesl v duchu předchozího, prvního covidového roku. Na rozdíl od roku 2020, kdy se mi ještě před vypuknutím covidového šílenství podařilo absolvovat australský Delirious WEST 200 miler, což se mi dnes, vzhledem k téměř 2letému totálnímu uzavření hranic Austrálie, zdá jako zázrak, a během mírné letní úlevy jsem ještě odběhl Královskou stezku 450 km ve Švédsku, se moje loňské závodní aktivity smrskly pouze na účast na B7 (kde jsem věřil, že předvedu mnohem lepší výkon). Bohužel vzhledem k rušení akcí mi nebylo přáno, takže vlastně ještě kromě privátní stovky není moc o čem psát.

Co se týče mojí tělesné schránky, zatím to celkem uchází, sem tam něco bolí, ale to je u ultra zcela normální, a bez toho by mne to snad ani nebavilo…

Zde je statistika. Stále je to více než 5000 km, ale mohlo to být holt on chlup lepší.

Co se týče letoška, plány by byly, ale samozřejmě, jako každý rok, záleží na řadě okolností, financích, zdraví atd.

1. LH24 – přesunuto na 26. 3. Po dlouhé dobře 24hodinovka, na Lysé, nahoru a dolů. (zrušeno)

2. Ultrabalaton – 29. 4., 220 km, pro mne notoricky známá a oblíbená akce (zvrátit poměr úspěchů a neúspěchů (zatím 2:2) na pozitivní stranu) NEBO K6 48h v Konstantinových lázních – 23. 4., poprvé se zkusit odpálit na 48 h na 3km okruhu.

3. Supermaratona dell’Etna 11. 6., 45 km vertikál výběh na Etnu. Přesunuto na 2023

4. Zatím nejmenované atraktivní místo (zveřejním, až/pokud to vyjde) – první hlavní akce sezóny, cca 650 km, červen/červenec. Červenec, Negev 300, osobní výzva v Izraelské poušti.

5. B7, srpen/září – jako příprava před hlavní akcí sezóny.

6. MOAB 240 miler –7. 10., druhá hlavní akce sezóny, cca 400 km trail v Utahu v poušti MOAB. Další ze série 3 závodů – běžel jsem před 2 lety BigFoot.

Děkuji všem kamarádům, známým, sponzorům a podporovatelům za přízeň, však vy víte. Moc si všeho, co pro mne děláte, cením.

                

        

Co přinese tento rok, se uvidí, ale běhání mne stále baví, takže se budeme i nadále setkávat reálně nebo virtuálně v teniskách.

Kategorie článku: Firstpage, SportArticle

Komentáře (4)

  1. Lenka

    Krásné plány. Přeji, ať vše vyjde 🙂

  2. Jirka

    Kamaráde, snad už se závody pro nic za noc rušit nebudou. Na Moab se těším, snad to bude jako za starých časů. Na tajnou akci držím palce, ať si to užiješ a po covid pauze se naplno vrátíš na dlouhé tratě!