banner ad

Závodní plán na rok 2024

29.01.2024 | Autor: | Přidat komentář

Ve srovnání s pár předchozími lety můj závodní plán relativně dost nabobtnal, a to nejen mým přičiněním. Pokud tedy vše půjde tak, jak má, a pokud bude zdraví sloužit, budete na trackingu moci sledovat moji tečku na následujících závodech a osobních výzvách.

10. 2. – 13. 2.: Hong Kong Fur Trails Ultra Challenge

Unikátní výzva spočívající v absolvování 4 trailů v Hongkongu během 60 hodin. 300 km, pozitivní převýšení 15,000+. Včetně pobíhání městem, transferu autem a přejezdů metrem a trajektem. Míra úspěšnosti 6 %, to je zárukou kvalitního zážitku.

19. 4. – 20. 4.: Tuscany Crossing

Stomílovka mně dobře známou a velice oblíbenou krajinou Toskánska. Kochačka mimo asfalt slibuje honě zážitků.

3. 5 – 4. 5.: Ultrabalaton

Notoricky známý podnik a moje první dokončené ultra. Zaregistrováno loni ve chvíli, když se nic jiného zatím nejevilo. Opět s bike supportem, Petrem?

25. 5. – 26- 5.: Grand Union Canal Race

Po zrušené účasti v období covidového temna se vydám na trasu z Londýna do Birminghamu. Myslel jsem, že je to silnice, a je to cross-country.

15. 8. – 20. 8.: Kungsleden 450

Prý nevejdeš dvakrát do jedné řeky, ale do této ano – s kolegou Zdeňkem Votavou z Abiska do Hamavanu, 450 km z části za polárním kruhem ve Švédsku. Snad i tentokrát loďky pojedou.

Listopad: Authentic Pheidipiddes Run

Neboli dvojitý Spartathlon – z Atén do Sparty a hned zpět. Neboť, proč bych měl jet na Spartathlon, i když mám splněný áčkový limit, když je tady k dispozici 490km sranda, navíc víc odpovídající skutečnosti…

To vše za předpokladu, že bude sloužit zdraví a že to bude z čeho zaplatit… A nevíte o někom, kdo za mě bude robit???

A díky (předem) těm, kteří mne podporují!

Až za 12 dní na viděnou v Hongkongu.

Kategorie článku: Firstpage, SportArticle