banner ad

Plány na sezónu 2016

04.01.2016 | Autor: | Přidat komentář

Jako každý správný sportovec i já začínám spřádat plány na letošní sezónu tak, aby nebyla naplněna jen tréninkovým úsilím, ale také nějakou tou zábavou ze závodů. Bohužel, vzhledem k neustále rostoucí popularitě extrémních akcí není už i pouhá registrace snadná, takže snad vše vyjde, jak má.

Vzhledem k rozhodnutí, že letos si udělám pauzu na Spartathlonu, mi vypadla hlavní akce, kterou jako vrchol sezóny letos nahrazuje maďarský Ultrabalaton. Aktuálně to s mým plány vypadá následovně:

  • 2./3. – Omega 24h Indoor na pásech (?, zatím není jasné, zda se akce uskuteční a zda budu mezi pozvanými, ale zúčastnil bych se po loňské zkušenosti velmi rád). Edit: letos se závod neuskuteční.
  • 5. – Ultrabalaton 2016 (potvrzeno) – jako podporu po 4 letech po Norsemanovi 2012 přivítám Petra Faldynu – snad mi opět přinese štěstí.
  • 7. – Kirishima – Ebino Kougen Extreme Trail (? – pokud se akce uskuteční, záleží zda budu mít štěstí při registraci)
  • 9. – Beskydská sedmička (??, registrace vyprodány, snad se podaří koupit před závodem) – společná akce s Davidem Koribským
  • 10. – Horská výzva – 24h trail Dlouhé stráně (nepotvrzeno, ale zde by snad neměla být registrace problémem).

Bohužel, původně plánovaná společná akce s kolegou Davidem Koribským, tj. účast na Beskydské 7 pravděpodobně padla, protože už 2.1. byl závod vyprodán. Kdyby někdo věděl o volné registraci, nebo ji chtěl prodat, budu velmi rád!

Edit: Podle informace Martiny Němečkové to s B7 není tak zcela ztracené, snad se budou přeprodávat registrace před závodem. Snad se s Davidem dočkáme.

K výše uvedeným akcím může přibýt jedna či dvě další, ale určitě v Česku a nic delšího než 24h.

Sportu zdar!

Kategorie článku: Firstpage, SportArticle